Olympisch Gewichtheffen

Renaissance Performance ; Coach van ZUID

In de geschiedenis staat de renaissance bekend als een periode waarbij men de focus legt op de mens als uniek individu. Dit ging samen met de opkomst en belangstelling voor de wetenschap. Deze waarden vormen een belangrijke basis voor Renaissance Performance.

Renaissance Performance staat voor:

Resultaat: Werken via wetenschappelijk bewezen methodes – Always expanding our toolbox

Toewijding: Wij willen samen met jou werken naar groei en progressie – We care and so should you

Fun: Het is geen straf – Enjoy the ride!

Door het combineren van kennis en resultaatgerichte methodes met een menselijk aanpak willen we iedereen die bereid is te werken aan verbetering een ondersteunende hand bieden. Dit kan middels verschillende vormen van begeleiding afhankelijk van wat past bij de persoon. Onze begeleiding is voor zowel recreanten als professionals en gericht om het maximale te halen uit de tijd en moeite die zij beschikbaar hebben.

Renaissance Performance biedt o.a. individuele en groepscoaching aan zowel in-person als online op het gebied van olympisch gewichtheffen, Crossfit, allround krachttraining en gerelateerde onderwerpen zoals voeding en mobiliteit.

De kern bestaat uit evidence-based werken zonder de menselijke kant van het coachen uit het oog te verliezen.

The best diet or program is the one you can stick to consistently

 

Enkel voorbeelden van onze diensten zijn

  • LIFT OFF – Weightlifting Workshop waarin stapsgewijs de Olympische Lifts (Snatch en Clean & Jerk) worden behandeld
  • RP Programming – Een programma op maat om te werken naar jouw doelstellingen
  • RP Coaching – Begeleiding middels coaching op het gebied van training/voeding/gedrag om te werken naar jouw doelstellingen
  • RP Bulletproof Body – Elk lichaam heeft een verleden en niemand begint (helaas) bij 0. Daarom beginnen we met een uitgebreide assessment om te kijken waar je staat met betrekking tot zowel kracht als mobiliteit en de verschillende verhoudingen van je lichaam. Met deze input ontwerpen we je Bulletproof Body programma om zo te werken naar een pijnvrij en sterker lichaam.
Contact