Fitness in Roosendaal

Op zoek naar een goede fitness in de omgeving van Roosendaal? Een waar je het beste uit jezelf kan halen? Waar specialisten rondlopen om te helpen jouw doel te bereiken en waar je niet zomaar wat op een apparaat aan het doen bent? Dan kun je terecht bij PhysiQ Fitness. Wij gaan namelijk samen met jou op zoek naar de juiste manieren om je doel te bereiken. We gaan voor resultaat en dat werkt voor iedereen weer anders. In onze gym in Roosendaal sta jij centraal.

GERICHT JE SPIEREN TRAINEN
In de gym kun je natuurlijk je spieren trainen. Maar je kunt naar een gym gaan waarbij je zomaar aan de slag gaat op een apparaat, zonder dat je echt weet wat je aan het doen bent, of je gaat naar PhysiQ Fitness in Roosendaal. We horen graag eerst wat je doel is. Wil je over het algemeen gewoon fitter zijn? Niet meer buiten adem zijn nadat je een trap oploopt? Of wil je sterker worden of juist beter worden in je eigen sport? Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Aan de hand van jouw persoonlijke doel, gaan we gericht trainen. Het kan zijn dat het trainen van je spieren de manier is om je doel te behalen, maar misschien moet je je juist wel veel meer op cardio focussen. Fitness is namelijk vaak een combinatie tussen krachttraining en cardio, en in onze sportschool kun je aan beide aspecten werken. Samen met je personal trainer ga je jouw doel bereiken!

FITNESS, GEWICHTHEFFEN EN AFVALLEN
Wil je graag afvallen, of wil je graag sterker worden? Wat je fitnessdoel ook is, je kunt in onze gym in Roosendaal terecht. Wist je dat je ook kunt afvallen met gewichten? Veel mensen denken dat ze voornamelijk cardio moeten doen als ze willen afvallen. Maar door ook met gewichten in de weer te gaan, maak je je spieren sterker waardoor jij niet alleen fitter bent, maar ook dagelijks meer calorie├źn verbrandt. Afvallen, fitness en gewichtheffen gaan dus hand in hand. Wil jij graag meer weten over onze fitness in Roosendaal? Neem dan gerust contact met ons op voor een gratis adviesgesprek!